Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 4.7g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g87kcal8.8g3.4g4g0.8g
Valittu annoskoko58g43kcal4.4g1.7g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g22kcal2.2g0.9g1g0.2g
Arvot/100g100g75kcal7.6g2.9g3.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437