Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 20g23kcal4.3g0g0.6g0g
Lanttu 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 5.6g13kcal0.9g0g1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)16g26kcal0.4g0.4g2.4g0g
Sinappi 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g134kcal11.6g2.6g8g0.4g
Valittu annoskoko58g67kcal5.8g1.3g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g34kcal2.9g0.7g2g0.1g
Arvot/100g100g116kcal10g2.2g6.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085