Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g39g9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen7.8g11kcal1.5g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)3.1g3.8kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g51kcal4.2g5g1.2g1.8g
Valittu annoskoko58g26kcal2.1g2.5g0.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g13kcal1.1g1.3g0.3g0.5g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741