Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio27g18kcal2.7g1.1g0.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 8.8g3.7kcal0.9g0g0g0g
Mansikka 22g10kcal0.1g1.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g63kcal7.4g5.8g0.2g0.8g
Valittu annoskoko58g32kcal3.7g2.9g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g16kcal1.9g1.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191