Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 47g36kcal8.1g0g0.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g119kcal16.4g0.8g5.2g0.2g
Valittu annoskoko58g59kcal8.2g0.4g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna29g30kcal4.1g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383638