Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen146g29kcal0.9g5.6g0.4g2g
Tuorekurkku, annos 50g226g90kcal1.4g3.2g0.2g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow82g82kcal18.8g0g0.8g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g117g187kcal19.9g0.1g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1141g777kcal82g17.8g26.2g4g
Valittu annoskoko570g388kcal41g8.9g13.1g2g
Annoskoko puolitettuna285g194kcal20.5g4.5g6.6g1g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533