Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1021g299kcal9.6g45.9g4.1g19.4g
Herkkusieni 451g72kcal9.5g1.4g1.5g6.8g
Tomaattimurska 1201g353kcal6.7g63.7g2.4g22.8g
Katkarapu 601g411kcal86.7g0g6.6g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 300g898kcal54.1g3.6g75.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1802g2523kcal93g503.8g12.3g61.3g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11400g9325kcal530.8g1273.4g205.4g231.8g
Valittu annoskoko5700g4663kcal265.4g636.7g102.7g115.9g
Annoskoko puolitettuna2850g2331kcal132.7g318.4g51.4g58g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753