Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 38g11kcal0.4g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen17g6.8kcal0.3g1.5g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g19g6.8kcal0.1g0.4g0.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g375g143kcal4.1g31.1g0.4g6g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)38g62kcal1.1g1.5g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1143g487kcal13g74.4g14.6g15g
Valittu annoskoko572g243kcal6.5g37.2g7.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna286g122kcal3.3g18.6g3.7g3.8g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372792