Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 683g5859kcal8.3g0g658.7g0g
Vesi3832g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g455g1579kcal27.3g341.3g6.4g10.9g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g719g2443kcal14.4g21.6g251.5g0g
Maustepippuri, annos 1g4.8g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 19g54kcal2.1g7.3g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g19869kcal104.2g740.4g1834.4g32g
Valittu annoskoko5712g9934kcal52.1g370.2g917.2g16g
Annoskoko puolitettuna2856g4967kcal26.1g185.1g458.6g8g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522