Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 229g930kcal0g229g0g0g
Kananmuna kuoreton 491g701kcal61.4g1.5g50.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton1871g3181kcal140.3g18.7g280.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 285g979kcal29.1g199.8g3.4g10g
Kookoshiutale 168g1113kcal13.7g10.8g108.7g27.5g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g402g1609kcal0g398.3g0g0g
Saksanpähkinä 655g4455kcal96.3g21.6g427.1g104.1g
Kinuskikastike (Rainbow)1170g3626kcal31.6g725.1g62g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)416g2998kcal0g0g333.1g0g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11424g39266kcal747.2g3227.2g2530.6g283.4g
Valittu annoskoko5712g19633kcal373.6g1613.6g1265.3g141.7g
Annoskoko puolitettuna2856g9817kcal186.8g806.8g632.7g70.9g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.2g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710