Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Sokeri 51g207kcal0g50.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g178kcal5.3g36.3g0.6g1.8g
Vispikerma Flora 20%100g220kcal3g5g20g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki100g56kcal8.5g5g0.2g0g
Mansikka 80g37kcal0.4g6.7g0.2g1.5g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)100g60kcal0.5g13g0.5g2.1g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1144g1772kcal57.6g236g61g10.8g
Valittu annoskoko572g886kcal28.8g118g30.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna286g443kcal14.4g59g15.3g2.7g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653