Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3497g5805kcal664.4g0g349.7g0g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g60.9g0g
Sipuli (kuorittu)649g175kcal8.4g31.2g1.3g11g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 999g641kcal32g48.2g35g0.1g
Kananmuna kuoreton 500g713kcal62.4g1.5g51.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g15755kcal1536.2g162.4g996.2g22.2g
Valittu annoskoko5720g7877kcal768.1g81.2g498.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna2860g3939kcal384.1g40.6g249.1g5.6g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689