Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 4000g7333kcal760g0g480g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 20g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1000g850kcal10g35g70g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g200g60kcal2g8g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Ruskea suuruste, Maizena120g456kcal1.2g110.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g20689kcal1551.6g326g1463.2g6.8g
Valittu annoskoko5720g10345kcal775.8g163g731.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna2860g5172kcal387.9g81.5g365.8g1.7g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912