Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 879g1253kcal109.8g2.6g90g0g
Sokeri 509g2067kcal0g508.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 519g1781kcal52.9g363.4g6.2g18.2g
Vispikerma Flora 20%998g2196kcal29.9g49.9g199.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki998g559kcal84.9g49.9g2g0g
Mansikka 799g372kcal4g67.1g1.6g15.2g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)998g599kcal5g129.8g5g21g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11440g17723kcal575g2357.6g609g109g
Valittu annoskoko5720g8862kcal287.5g1178.8g304.5g54.5g
Annoskoko puolitettuna2860g4431kcal143.8g589.4g152.3g27.3g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653