Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu359g452kcal39.5g1.1g32.3g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1197g395kcal39.5g58.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 875g3002kcal89.2g612.5g10.5g30.6g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g90g592kcal0g0g66.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki748g419kcal63.6g37.4g1.5g0g
Vesi1197g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g299g239kcal59.8g0g0.3g0g
Tomaatti, tuore3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 329g469kcal41.1g1g33.7g0g
Oltermanni 17%613g1656kcal184g0g104.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11448g14451kcal1033.4g1421.4g497.8g61.2g
Valittu annoskoko5724g7226kcal516.7g710.7g248.9g30.6g
Annoskoko puolitettuna2862g3613kcal258.4g355.4g124.5g15.3g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339