Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2664g3357kcal293.1g8g239.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1319kcal8g12g139.9g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1066g853kcal138.5g21.3g21.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g533g1918kcal149.2g10.7g143.9g0g
Kebabliha 1066g2325kcal265g0g141.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11456g19544kcal1707.6g104g1372.2g0g
Valittu annoskoko5728g9772kcal853.8g52g686.1g0g
Annoskoko puolitettuna2864g4886kcal426.9g26g343.1g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159