Makkara-perunaloota

Kuori perunat.

Viipaloi perunat, lenkki ja sipulit siivuiksi.

Lado puolet perunaviipaleista vuokaan, laita täytteet väliin ja loput perunoista päälle.

Hölskytä mieleisesi mausteet kerman sekaan ja kaada päälle.

Uuniin 200 asteeseen, kunnes on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2003g1525kcal37.7g310.4g4g20g
Lenkki, kevyt sininen HK2003g3405kcal200.3g200.3g200.3g2g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1322g2115kcal35.7g35.7g198.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11456g14305kcal557.8g1131.2g806.8g57.6g
Valittu annoskoko5728g7153kcal278.9g565.6g403.4g28.8g
Annoskoko puolitettuna2864g3576kcal139.5g282.8g201.7g14.4g
Arvot/100g100g125kcal4.9g9.9g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83335