TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)125g346kcal13.7g63.6g3.6g3.5g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)200g557kcal35.9g0g45.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana 27g8.8kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g34g6.9kcal0.2g1.3g0.1g2.1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%54g125kcal15.8g1.4g6.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%100g120kcal2.9g4.5g10g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1146g2471kcal137.8g146.6g147.6g13.2g
Valittu annoskoko573g1236kcal68.9g73.3g73.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna287g618kcal34.5g36.7g36.9g3.3g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945