Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa375g64kcal1.5g9.4g2.3g2.6g
Pekoni (Dulano)45g115kcal8.1g1.4g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g38g146kcal10.9g0.6g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1146g866kcal59g27.8g57.8g6.6g
Valittu annoskoko573g433kcal29.5g13.9g28.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna287g217kcal14.8g7g14.5g1.7g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882