Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 219g97kcal1.6g13.7g0g13.1g
Porkkanaraaste 200g219g59kcal1.3g11.6g0.4g5.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g131g512kcal0g128.6g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g4.8g29kcal0.3g2.8g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1147g1395kcal6.4g313.4g4.2g37.2g
Valittu annoskoko574g698kcal3.2g156.7g2.1g18.6g
Annoskoko puolitettuna287g349kcal1.6g78.4g1.1g9.3g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669