TC Harira

1) Kuullota lehtiselleriä, sipulia, persiljaa ja mausteista voissa viitisen minuuttia
2) Lisää linssit, tomaattipyree, vesi, korianteri ja viipaloitu kana
3) Hauduta kannen alla 25 minuuttia
4) Lisää pasta
5) Hauduta vielä viisi minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtiselleri 28g3.6kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kananpojan Paistetut Sisäfileet (Kariniemen)70g106kcal17.6g2.1g2.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Voi 2.5g18kcal0g0g2.1g0g
Persilja5.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Kurkuma, annos 2g1.4g0.7kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.1kcal0g1.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu5.6g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.4g6.2kcal0.4g1.1g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g5.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Spaghetti myllynparas5.6g20kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Vihreät linssit (Gogreen), annos 100g96g110kcal7.7g14.4g1g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1147g584kcal55.6g54.4g12.4g22.2g
Valittu annoskoko574g292kcal27.8g27.2g6.2g11.1g
Annoskoko puolitettuna287g146kcal13.9g13.6g3.1g5.6g
Arvot/100g100g51kcal4.8g4.7g1.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436481