Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Vispikerma Flora 20%1000g2200kcal30g50g200g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1000g560kcal85g50g2g0g
Mansikka 800g372kcal4g67.2g1.6g15.2g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)1000g600kcal5g130g5g21g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11460g17754kcal576g2361.8g610g109g
Valittu annoskoko5730g8877kcal288g1180.9g305g54.5g
Annoskoko puolitettuna2865g4439kcal144g590.5g152.5g27.3g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653