Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino1499g5247kcal194.9g1004.5g37.5g90g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1199g3844kcal321.1g0g287.1g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g2339g982kcal37.4g201.1g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.8g1.5g50.7g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)204g245kcal6.1g8.4g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11472g22048kcal1242.6g2431g796g180g
Valittu annoskoko5736g11024kcal621.3g1215.5g398g90g
Annoskoko puolitettuna2868g5512kcal310.7g607.8g199g45g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511