Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 1997g2216kcal432.4g0g51.9g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g112g101kcal3.4g3.9g7.8g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g399g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Punasipuli, kuorittu, 100g399g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Vesi1398g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 1398g986kcal4.3g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11472g7110kcal900.4g109.8g123g36.4g
Valittu annoskoko5736g3555kcal450.2g54.9g61.5g18.2g
Annoskoko puolitettuna2868g1778kcal225.1g27.5g30.8g9.1g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003