Vhh-näkkäri manteli-pofiber

Sulata voi kuumaan veteen.

Sekoita kuivat aineet leivinjauhetta lukuunottamatta keskenään ja lisää vesi-voiseokseen.

Sekoita leivinjauhe nopeasti ja levitä seos pellille lusikalla.

Paista 175* 45-60min.

Jaa pizzaleikkurilla näkkäri paloiksi puolesssa välissä paistoa ja laita takaisin uuniin.

Sammuta uuni ja jätä luukku raolleen, anna näkkärin kuivua jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi411g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g34g249kcal0.3g0.3g27.2g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g59g341kcal12.9g5.6g29.7g6.1g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g20g15kcal1g2.4g0.1g14g
Seesaminsiemen, kuorineen 21g143kcal5.7g1.5g12.3g2.6g
Fiber husk (1rkl=10g)24g2.3kcal0.4g0g0.1g20g
Leivinjauhe 5.9g10kcal0.3g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1148g1519kcal41.2g24g138.8g85.4g
Valittu annoskoko574g760kcal20.6g12g69.4g42.7g
Annoskoko puolitettuna287g380kcal10.3g6g34.7g21.4g
Arvot/100g100g132kcal3.6g2.1g12.1g7.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=414594