Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 44g13kcal0.6g2.1g0.1g0.8g
Valkokaali keräkaali 300g83kcal3.6g12.2g0.6g6.3g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.3g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g1230kcal73g31g87g14.2g
Valittu annoskoko575g615kcal36.5g15.5g43.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna288g308kcal18.3g7.8g21.8g3.6g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878