Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1121g1905kcal224.1g0g112.1g0g
Voi 149g1077kcal1.8g0.6g120.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 182g625kcal18.6g127.5g2.2g6.4g
Vesi, vesijohtovesi 1681g0kcal0g0g0g0g
Voi 157g1138kcal1.9g0.6g127.5g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1401g598kcal47.3g67.2g14g0g
Juustoraaste emmental punaleima490g1912kcal142.2g0g147.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras560g1961kcal72.8g392.2g8.4g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11480g18431kcal1017.4g1176.2g1064g46.4g
Valittu annoskoko5740g9216kcal508.7g588.1g532g23.2g
Annoskoko puolitettuna2870g4608kcal254.4g294.1g266g11.6g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594