Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1600g5128kcal428.3g0g383g0g
Paprika, punainen600g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Maizena maissitärkkelys120g420kcal1g104.4g0g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.2g5.1g
Tomaattimurska Eldorado1560g312kcal18.7g54.6g1.6g21.8g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl200g720kcal4g5.4g76g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11480g13867kcal927g450g933.2g100.2g
Valittu annoskoko5740g6934kcal463.5g225g466.6g50.1g
Annoskoko puolitettuna2870g3467kcal231.8g112.5g233.3g25.1g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616