Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g960g576kcal14.4g124.7g1g8.6g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kirjolohifilee 1279g2115kcal214.3g0g140.7g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g27g67kcal5.1g5.6g2.7g0.1g
Flora culinesse40g296kcal0g0g32.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2665g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%533g853kcal14.4g14.4g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11488g7942kcal502.6g312.4g515.4g25.6g
Valittu annoskoko5744g3971kcal251.3g156.2g257.7g12.8g
Annoskoko puolitettuna2872g1986kcal125.7g78.1g128.9g6.4g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506