Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3200g1356kcal313.9g12.8g3.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2080g2767kcal175.6g366.1g41.6g104g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton240g50kcal0.7g3.8g0g0.2g
Persilja 32g8.7kcal0.4g0.4g0.1g2.6g
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11488g10484kcal991.4g787g314.6g216.2g
Valittu annoskoko5744g5242kcal495.7g393.5g157.3g108.1g
Annoskoko puolitettuna2872g2621kcal247.9g196.8g78.7g54.1g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698