Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 2000g2219kcal433g0g52g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g112g101kcal3.4g3.9g7.8g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 1400g987kcal4.3g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11488g7121kcal901.6g109.8g123.2g36.4g
Valittu annoskoko5744g3560kcal450.8g54.9g61.6g18.2g
Annoskoko puolitettuna2872g1780kcal225.4g27.5g30.8g9.1g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003