Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 694g193kcal8.3g28.2g1.4g14.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g214g60kcal1.3g12.7g0.4g5.4g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g525g997kcal84g2.6g73.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3498g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka120g30kcal1.1g5.5g0.5g2.3g
Lehtiselleri 36g4.6kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g608g365kcal9.1g79g0.6g5.5g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11494g3339kcal210.6g263.6g153.4g59g
Valittu annoskoko5747g1670kcal105.3g131.8g76.7g29.5g
Annoskoko puolitettuna2874g835kcal52.7g65.9g38.4g14.8g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472