Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 375g733kcal70.2g0g50.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g156g172kcal3.6g6.3g15.6g0g
Tilli, tuore 38g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.9g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1150g1839kcal150.8g14.4g133.2g1.6g
Valittu annoskoko575g920kcal75.4g7.2g66.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna288g460kcal37.7g3.6g33.3g0.4g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676