Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 4800g1246kcal74.9g168g9.6g91.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 400g142kcal0.6g28.4g0.4g8g
Neilikka, annos 4g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 80g17kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11504g3409kcal162g524.8g22.2g212g
Valittu annoskoko5752g1705kcal81g262.4g11.1g106g
Annoskoko puolitettuna2876g852kcal40.5g131.2g5.6g53g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939