Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g44g151kcal9.2g27.6g0.4g7g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g17g149kcal0g0g16.9g0g
Sieni tatti, hapero 188g52kcal3.4g5.4g0.9g3.6g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g19g56kcal1.2g10.9g0.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)125g200kcal3.4g3.4g18.7g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g44g172kcal14g0g12.7g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1153g1642kcal65.2g107.4g101.6g26.4g
Valittu annoskoko576g821kcal32.6g53.7g50.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna288g411kcal16.3g26.9g25.4g6.6g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144