Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2163g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 195g1722kcal0g0g194.7g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g40g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 35g0.9kcal0.2g0g0g0g
Auringonkukansiemen 361g2141kcal82.9g45.4g178.4g21.6g
Kauralese 216g779kcal38.9g98.6g16.7g37.9g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Soijarouhe, vaalea 126g485kcal48.6g58.4g2.9g12.9g
Vehnäjauho puolikarkea 1406g4824kcal143.3g984.2g16.9g49.2g
Grahamjauho 1190g3901kcal125.6g722.1g26.2g117.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g27766kcal883.6g3826.8g872g480g
Valittu annoskoko5760g13883kcal441.8g1913.4g436g240g
Annoskoko puolitettuna2880g6942kcal220.9g956.7g218g120g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785