Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät2133g7979kcal277.3g1472g128g128g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g3627g1088kcal39.9g195.8g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g18133kcal634.4g3335.6g270.6g256g
Valittu annoskoko5760g9067kcal317.2g1667.8g135.3g128g
Annoskoko puolitettuna2880g4533kcal158.6g833.9g67.7g64g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818