Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1798g690kcal18g124.1g3.6g45g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Ruokaöljy keskiarvo 84g741kcal0g0g83.8g0g
Paistijauheliha 10%2398g4076kcal479.5g0g239.8g0g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Riisi tumma 1019g3556kcal71.3g733.6g23.4g40.8g
Timjami 6g17kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g18795kcal1161g1771.6g734.6g195.2g
Valittu annoskoko5760g9398kcal580.5g885.8g367.3g97.6g
Annoskoko puolitettuna2880g4699kcal290.3g442.9g183.7g48.8g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327