Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)1567g11285kcal1.6g1.6g1253.9g0g
Vesi1176g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1058g9356kcal0g0g1058g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1959g1097kcal166.5g98g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g43475kcal336.2g199.2g4631.6g0g
Valittu annoskoko5760g21738kcal168.1g99.6g2315.8g0g
Annoskoko puolitettuna2880g10869kcal84.1g49.8g1157.9g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880