Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark1600g8480kcal126.4g512g672g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2400g3024kcal264g7.2g216g0g
Voi 1600g11607kcal19g6.4g1300.8g0g
Canderel makeutusjauhe80g307kcal2.3g74.5g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g80g480kcal19.2g5.3g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g47796kcal861.8g1210.8g4464g0g
Valittu annoskoko5760g23898kcal430.9g605.4g2232g0g
Annoskoko puolitettuna2880g11949kcal215.5g302.7g1116g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204881