Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g1002g170kcal4g25g6g0g
Sipuli, paistettu 801g811kcal10.3g38.9g65.7g13.8g
Pekoni, paistettu 1402g7223kcal230.6g0g710.9g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g451g676kcal81.1g5g40.6g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2004g6614kcal40.1g60.1g701.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g100g731kcal1g1g80.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g32450kcal734.2g260g3209g28.6g
Valittu annoskoko5760g16225kcal367.1g130g1604.5g14.3g
Annoskoko puolitettuna2880g8113kcal183.6g65g802.3g7.2g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776