Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 3209g1360kcal314.8g12.8g3.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 2086g2775kcal176g367.1g41.7g104.3g
Valkosipuli 64g70kcal5.1g10.5g0.4g1.3g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton241g51kcal0.7g3.9g0g0.2g
Persilja 32g8.8kcal0.4g0.4g0.1g2.6g
Rypsiöljy 112g993kcal0g0g112.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g10513kcal994g789.4g315.4g216.8g
Valittu annoskoko5760g5257kcal497g394.7g157.7g108.4g
Annoskoko puolitettuna2880g2628kcal248.5g197.4g78.9g54.2g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698