Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g772g6824kcal0g0g772g0g
Kookosrasva 100 % 1603g14217kcal13g0g1601.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton742g2375kcal171.5g77.9g154.4g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g891g1960kcal41g436.5g6.2g356.3g
Manteli 594g3657kcal142.9g39.2g320.7g42.8g
Saksanpähkinä 208g1414kcal30.6g6.9g135.5g33g
Hasselpähkinä 149g956kcal20.9g5g90.6g26g
Rusina 802g2344kcal22.4g481.8g4g77.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g67493kcal884.6g2094.6g6170.2g1071.8g
Valittu annoskoko5760g33747kcal442.3g1047.3g3085.1g535.9g
Annoskoko puolitettuna2880g16873kcal221.2g523.7g1542.6g268g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.2g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201