Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g312g87kcal1.9g18.6g0.6g7.8g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Basilika, tuore480g192kcal14.9g24g3.8g18.7g
Soijakastike 173g104kcal8.9g16.4g0.1g0g
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g961g3103kcal480.4g288.2g4.8g52.8g
Rypsiöljy 216g1912kcal0g0g216.2g0g
Tomaattimurska 2402g706kcal13.5g127.3g4.8g45.6g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki480g721kcal4.8g28.8g62.5g3.4g
Mustapippuri 14g40kcal1.6g5.5g0.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g13862kcal1058.2g1040.6g587.6g272.4g
Valittu annoskoko5760g6931kcal529.1g520.3g293.8g136.2g
Annoskoko puolitettuna2880g3466kcal264.6g260.2g146.9g68.1g
Arvot/100g100g120kcal9.2g9g5.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466