Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 901g158kcal16.5g3.6g4.5g17.1g
Chili paprika punainen325g130kcal6.5g29.2g0g0g
Maissi jyvät 714g1026kcal20.1g182.8g17.1g26.4g
Fetajuusto, Milbona361g1010kcal72.1g1.8g79.3g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g1082g820kcal57.3g188.2g4.3g48.7g
Kana 1082g2038kcal219g0g129.8g0g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g721g216kcal14.4g50.5g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 22g115kcal0.1g0.1g13g0g
Chilikastike, Felix541g541kcal10.8g113.6g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g12133kcal835.6g1143.8g498.4g185g
Valittu annoskoko5760g6067kcal417.8g571.9g249.2g92.5g
Annoskoko puolitettuna2880g3033kcal208.9g286g124.6g46.3g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361