Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2554g4240kcal485.3g0g255.4g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1597g559kcal16g103.8g8g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta192g690kcal24.9g134.1g4g6.7g
Vesi958g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)383g104kcal5g18.4g0.8g6.5g
Valkosipuli 77g83kcal6.1g12.5g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g11350kcal1074.6g537.6g537.4g29.6g
Valittu annoskoko5760g5675kcal537.3g268.8g268.7g14.8g
Annoskoko puolitettuna2880g2838kcal268.7g134.4g134.4g7.4g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585