Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 886g5458kcal213.2g58.5g478.5g63.8g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl506g1722kcal70.9g283.6g33.9g55.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1013g3475kcal103.2g708.9g12.2g35.4g
Rypsiöljy 380g3359kcal0g0g379.8g0g
Vehnälese 127g289kcal16.8g19.5g5.7g47.5g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 1266g566kcal3.7g126.6g1.3g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g506g1803kcal1.5g450.7g4.1g23.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 190g702kcal35.1g20.9g41.2g57.7g
Hunaja 380g1255kcal1.9g306.9g0g0g
Siirappi, tumma506g1620kcal0.5g374.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g40494kcal893.6g4700.6g1913.4g566.8g
Valittu annoskoko5760g20247kcal446.8g2350.3g956.7g283.4g
Annoskoko puolitettuna2880g10124kcal223.4g1175.2g478.4g141.7g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500