Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 4807g1248kcal75g168.2g9.6g91.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 401g143kcal0.6g28.5g0.4g8g
Neilikka, annos 4g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g4g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 40g163kcal0g40g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 80g17kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g3414kcal162.2g525.4g22.2g212.2g
Valittu annoskoko5760g1707kcal81.1g262.7g11.1g106.1g
Annoskoko puolitettuna2880g854kcal40.6g131.4g5.6g53.1g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939