Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)563g152kcal7.3g27g1.1g9.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Valkosipuli 113g122kcal8.9g18.3g0.7g2.4g
Herkkusieni 225g36kcal4.7g0.7g0.7g3.4g
Vesi2700g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali1125g237kcal13.5g38.3g2.3g23.6g
Adzika kaste 220ml56g92kcal3.4g14.6g2.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl79g709kcal0g0g78.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g3182kcal99g284.2g175.2g108.6g
Valittu annoskoko5760g1591kcal49.5g142.1g87.6g54.3g
Annoskoko puolitettuna2880g796kcal24.8g71.1g43.8g27.2g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149