Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g1646g5266kcal362.1g954.5g16.5g197.5g
Sokeri 1646g6680kcal0g1644.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2469g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g23893kcal724.2g5197.2g33g395g
Valittu annoskoko5760g11946kcal362.1g2598.6g16.5g197.5g
Annoskoko puolitettuna2880g5973kcal181.1g1299.3g8.3g98.8g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326976